İspanya, İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırılarını durdurması için BM'ye başvurdu

İspanya Savunma Bakanı Margarita Robles, Birleşmiş Milletlerden (BM), Lübnan'a yönelik saldırılarını durdurması için İsrail'den talepte bulunmasını istediğini söyledi.
İspanya Savunma Bakanı Margarita Robles, Lübnan'da görev yapan BM barış gücü misyonu UNIFIL'e bağlı İspanyol birliğiyle video konferansla görüştü.
İspanya resmi haber ajansı EFE'nin haberine göre, Bakan Robles, UNIFIL'de yaklaşık 670 İspanyol askerinin konuşlandırıldığını belirtti.
İsrail'in Lübnan'a ve Hizbullah'ın İsrail'e yönelik günde 60-70 top ve hava saldırısı düzenlediği bilgisini veren Robles, çatışmalar nedeniyle İspanyol askerlerinin uzun saatler boyunca sığınaklarda kaldığını ve durumdan endişe duyduklarını söyledi.
İspanya Savunma Bakanı Robles, İsrail'in Lübnan'daki saldırılarını durdurması ve ülkedeki barış gücü misyonunun güvence altına alınması için Birleşmiş Milletlerin İsrail'den talepte bulunmasını istedi.
- Popüler Haberler -
Katil İsrail ateşkes dinlemiyor! Gazze'ye saldırılarında can kaybı 72 bin 247 oldu
İran: ABD uçak gemisine lojistik ve servis hizmeti veren noktalar meşru hedefimizdir
İran medyası: ABD-İsrail saldırıları altındaki İran'ın Tahran ve Kerec kentlerinde patlama sesi duyuldu
İran'ın art arda yaptığı misillemelerde İsrail'in merkez ve güneyinde sirenler çaldı
Dünyanın en gizemli sanatçısı Banksy'nin maskesi düştü! Kimliği ortaya çıktı
İran'ın Körfez ülkelerine saldırıları devam ediyor



