Rus güçleri iki yerleşim birimini daha ele geçirdi

Rusya Savunma Bakanlığı, Donetsk ve Zaporijya bölgelerinde birer yerleşim birimini ele geçirdiklerini duyurdu.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, Rusya Silahlı Kuvvetlerinin Ukrayna'da savaştaki eylemleri hakkında bilgi paylaşıldı.
Rus güçlerinin Ukrayna'da 2 yerleşim yerinin kontrolünü ele geçirdikleri kaydedilen açıklamada, "Donetsk Halk Cumhuriyeti'nin Privolye, Zaporijya bölgesinde de Priluki yerleşim yerleri kurtarıldı." ifadesine yer verildi.
Bakanlığın açıklamasında ayrıca dün yerel saatle 23.00'ten 07.00'ye kadar Ukrayna'ya ait 99 insansız hava aracının (İHA) hava savunma sistemlerince çeşitli bölgeler ile Karadeniz ve Azak Denizi üzerinde etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Rusya Savunma Bakanlığı, geçen hafta Ukrayna'daki Sumi, Zaporijya ve Donetsk bölgelerinde 5 yerleşim yerini ele geçirdiklerini bildirmişti.
- Popüler Haberler -
CENTCOM: İran'a saldırılarda 50 binden fazla asker görev alıyor
İsrail'in Lübnan'ı hedef alan son saldırılarında en az 10 kişi öldü, 14 kişi yaralandı
Suudi Arabistan 2 seyir füzesi ve 9 İHA'nın engellendiğini açıkladı
İran tehdit etmişti... Hürmüz Boğazı'nda 10 tanker vuruldu
İran basınından yeni lider iddiası: Ali Hamaney'in oğlu oldu
ABD'den İran'a yeni tehdit: Birkaç saat içinde daha sert saldıracağız



