İşgalci İsrail'den savaş onayı: Hazırlık yapılıyor

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi'nin Gazze'de savaşın devam etmesine ilişkin planı onayladığı belirtildi.
İsrail ordu sözcüsü Daniel Hagari, Tel Aviv'deki Savunma Bakanlığında düzenlediği basın toplantısında konuya ilişkin bilgi verdi.
Hagari, "Genelkurmay Başkanı, güney cephesindeki (Gazze) 'operasyonların' sürdürülmesine ilişkin planı onayladı." dedi.
Gazze'nin orta kesiminde bu hafta bir "operasyonu" daha tamamladıklarını ve Hamas'a ait bir altyapıyı yok ettiklerini kaydeden Hagari, Gazze'deki savaşın sonraki aşamaları için hazırlık yapıldığını aktardı.

Hagari, ordunun direktiflerinde bir değişiklik olmadığını, olması durumunda şeffaf bir şekilde ve sorumluluk bilinciyle güncelleme yapacaklarını dile getirdi.
Hagari'nin söz konusu açıklaması, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, ilerleyen günlerde Hamas'ın üzerindeki "diplomatik ve askeri baskıyı artıracakları" yönündeki açıklamalarının ardından geldi.
- Popüler Haberler -

Ateşkes uzatıldı: Pakistan ve Afganistan Katar'daki müzakerelerin sonunu bekleyecek

Nobel Ödülü'nün "Barış"ı soykırımcıyı övene! Machado, Netanyahu'yu Gazze kararları için tebrik etti

Trump'tan Rusya'ya mesaj: Umarım Tomahawk füzelerine gerek kalmadan Ukrayna'da savaşı bitirebiliriz

Hamas'tan Gazze yönetimi için “Toplum Destek Komitesi” çağrısı

Yabancı analizlerde ortak görüş: Şarm el-Şeyh'in kazananı Türkiye

Gazze'de naaşlarda işkence, yanık, darp ve infaz izleri: Oğlumu dişlerinin şeklinden tanıdım
