Fransa'yı sarsan okul saldırısı! Öğretmenini defalarca bıçakladı

Fransa'nın güneyindeki Alpes-Cote d'Azur bölgesinde La Guicharde Ortaokulu'nda 14 yaşındaki bir öğrenci, 60 yaşındaki resim öğretmenini birden fazla kez bıçaklayarak ağır yaraladı.
Fransa'da bir ortaokulda dehşet verici bir olay yaşandı. Ülkenin güneyindeki Alpes-Cote d'Azur bölgesindeki Sanary-sur-Mer kasabasında bulunan La Guicharde Ortaokulu'nda 14 yaşındaki bir öğrenci, 60 yaşındaki resim öğretmenini birden fazla kez bıçaklayarak ağır yaraladı.
CİNAYETE TEŞEBBÜS ŞÜPHESİ İLE GÖZALTINA ALINDI
Toulon kentinin Cumhuriyet Savcısı Raphael Balland olaya ilişkin düzenlediği basın toplantısında, öğrencinin öğretmeni en az 3 kez bıçakladığını ve ardından cinayete teşebbüs şüphesi ile gözaltına alındığını belirtti. Balland, "Bildiğimiz tek şey, son dönemde öğretmenle aralarında gerginlikler olduğu ve öğrencinin ona öfkeli olduğudur" ifadelerini kullandı.
Fransa Eğitim Bakanı Edouard Geffray olayın yaşandığı ortaokula giderek, "Düşüncelerim mağdurla, ailesiyle ve derin bir şok yaşayan tüm eğitim camiasıyla birlikte" açıklamasını yaptı.
Cumhurbaşkanlığı yetkilileri, Fransız lider Emmanuel Macron'un öğretmenin sağlık durumu hakkında düzenli olarak bilgilendirildiğini söyledi.

FRANSA'DA GEÇTİĞİMİZ YILLARDA DA BIÇAKLI SALDIRILAR GERÇEKLEŞMİŞTİ
Fransa'da geçtiğimiz yıl 14 yaşındaki öğrenci, bir eğitim görevlisini bıçaklamış ve cinayetle suçlanmıştı. Ayrı bir olayda ise bir öğrenci, Nantes kentinde gerçekleştirdiği bıçaklı saldırıda bir kız öğrenciyi öldürmüş ve birçok öğrenciyi yaralamıştı.
- Popüler Haberler -
"Bir savaş başlarsa, tüm bölgeyi ve ABD'nin bütün üslerini içine alacaktır"
ABD ile nükleer anlaşma sona erdi: Rusya'dan dikkat çeken ''ulusal çıkar'' vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'ye Togg hediye etti
Epstein skandalı sarsmaya devam ediyor! Bill Gates detayı: Fakir insanlardan tamamen nasıl kurtuluruz?
Skandal görüşme ifşa oldu! İsrail'in eski Başbakanı Barak-Epstein görüşmesi gündemde
AB'de İsrail krizi büyüyor! Yaptırım seçeneği masada



