67 kişinin hayatını kaybettiği uçak-helikopter çarpışmasında tüm kalıntılara ulaşıldı

ABD'de yolcu uçağıyla askeri helikopterin havada çarpışması sonucu hayatını kaybeden 67 kişinin tamamının kalıntılarına ulaşıldı.
Yetkililer Potomac Nehri'nde yürütülen yoğun çalışmalar sonucunda, ölen 67 kişinin tamamının kalıntılarına ulaşıldığını duyurdu.
Adli tıp kurumunun kimlik tespiti çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden yetkililer, bir kişi hariç hayatını kaybeden 66 kişinin kimliğinin teşhis edildiğini aktardı.
Öte yandan, ABD Ulusal Ulaşım Güvenliği Kurulu (NTSB), Potomac Nehri'ne gömülen uçakların enkazında yapılan incelemelerin sürdüğünü açıkladı.
Kazaya ilişkin ön soruşturma raporunun 30 gün içerisinde yayınlanması bekleniyor.
- BAŞKENT WASHİNGTON'DA UÇAK KAZASI
ABD Federal Havacılık İdaresi, yazılı açıklamayla 29 Ocak'ta Ronald Reagan Havalimanı yakınlarında American Airlines'a ait bir yolcu uçağıyla "Black Hawk" tipi bir askeri helikopterin çarpıştığını duyurmuştu.
Kazanın görüntüleri kısa süre içinde sosyal medyada yayılmaya başlamıştı.

Başkent Washington yakınlarındaki havalimanı civarında meydana gelen kazada 60 yolcu ve 4 kişilik mürettebatı taşıyan yolcu uçağı ile 3 askeri personelin bulunduğu askeri helikopter Potomac Nehri'ne düşmüş, yetkililer kazada kurtulan olmadığını açıklamıştı.
Daha önce, hayatını kaybeden 67 kişiden 55'inin kalıntılarına ulaşıldığı ve kimliklerinin tespit edildiği bilgisini paylaşılmıştı.
- Popüler Haberler -

Orta Doğu'da gerilim tırmanıyor... Doha'nın ardından hain saldırı: Katil İsrail Lübnan'ı hedef aldı

Suriye Cumhurbaşkanı Şara'dan birlik vurgusu: Katar'ın yanındayız

Suriye'nin işkence merkezi: Sednaya Hapishanesi artık VR ile görülebilecek

Charlie Kirk cinayetinde kritik DNA bulgusu… Robinson için idam sehpası kuruluyor

Arap ve İslam Dünyası İsrail'e karşı tek ses… Doha Zirvesi'nden 25 maddelik sert tepki

Ekonomik yıkım ve yoksulluk alarmı... BM'den işgalci İsrail'e sert mesaj
