ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Vatandaşlar saldırganı linç etmek istedi, polis engelledi

IHA - | Son Güncelleme Tarihi:
Vatandaşlar saldırganı linç etmek istedi, polis engelledi

İzmir'in Balçova ilçesinde polis merkezine pompalı tüfekle saldıran ve 2 polisi şehit eden 16 yaşındaki saldırgan, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. 2 meslektaşı şehit düşen polis ekipleri, araya girerek linç girişimini engelledi, vatandaşları havaya ateş ederek uzaklaştırdı.

Kapat

HABERİN DEVAMI

İzmir'in Balçova ilçesinde dün polis merkezine düzenlenen ve 2 polisin şehit olduğu, 2 polisin de yaralandığı saldırıya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Saldırganın 2 polisi şehit ettikten sonra yaralı olarak gözaltına alınmasının ardından sokaktaki öfkeli kalabalık bölgeye doğru koştu. Polisleri şehit eden saldırganı linç etmek isteyen kalabalık, yine polis tarafından durduruldu. Ayrıca saldırganın polis otosuna bindirilişi ve hastaneye götürülme anı görüntüleri de ortaya çıktı.

LİNÇ GİRİŞİMİNİ POLİS ENGELLEDİ

Öte yandan, olay sonrası sokakta bulunan vatandaşlar, 2 polisi şehit eden 16 yaşındaki saldırganı linç etmek istedi. Meslektaşlarını şehit vermelerine rağmen soğukkanlılığını koruyan polis ekipleri, linç girişimini engelledi; kalabalığı havaya ateş ederek dağıttı. O anlar da bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.


Etiketler:
polis şehit linç girişimi vatandaş saldırı