Van Gölü'ndeki Akdamar Adası

Van Gölü'ndeki Akdamar Adası, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesince yapılan çalışmalarla ışıklandırılarak yeni bir görünüme kavuşturuldu.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kentte tarihi yerlerde yapılan yenileme çalışmaları sürüyor.

Son olarak kentin önemli turizm noktalarından Akdamar Adası'nın çevresi ve adadaki tarihi kilise ışıklandırıldı.

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği ada, Güneş Enerjisi Santrali kullanılarak yapılan ışıklandırmayla gece de insanları cezbeden görünüme kavuştu.

Çevre düzenlemesi yapılan, tahrip olan yürüyüş yolları yenilenen ada, yenilenen yüzüyle ziyaretçilerini ağırlıyor.



- Popüler Haberler -

Esenyurt'ta çorap fabrikasında yangın çıktı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde zincirleme kaza: 20 Yaralı

Üniversite öğrencisi Ayşe Tokyaz'ın eski sevgilisinin evine gittiği son görüntüleri ortaya çıktı

Tekirdağ'da orman yangınında çıkış sebebi araştırılıyor, Mudurnu'da kontrol altına alındı, Çanakkale'de mücadele sürüyor

FETÖ'nün Dışişleri mahrem yapılanmasına operasyon: 8 gözaltı

CHP'li belediye emekçinin ekmeğiyle oynuyor! Yüzlerce işçi haksız yere işten atıldı
