Uykudaki eşine kıydı: 83 yaşındaki adamdan kan donduran cinayet

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde 83 yaşındaki bir şahıs, tartıştığı 72 yaşındaki eşini yatağında uyuduğu sırada boğazını keserek öldürdü. Cinayetin ardından torununu arayarak 'Babaannenizi öldürdüm' diyen yaşlı adam, adrese gelen polis ekiplerine teslim oldu.
Manisa'nın Yunusemre ilçesinde 83 yaşındaki bir şahıs, tartıştığı 72 yaşındaki eşini yatağında boğazını keserek öldürdü.

Olay, sabaha karşı Topçuasım Mahallesi 3505 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.Ö (83) ile eşi Emine Ö. (72) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından E.Ö, yatağında uyumakta olan eşini bıçakla boğazından keserek öldürdü. Cinayetin ardından torununu arayarak "Babaannenizi öldürdüm" diyen yaşlı adam, adrese gelen polis ekiplerine teslim oldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Emine Ö'nün hayatını kaybettiği belirlendi. Talihsiz kadının cansız bedeni otopsi için Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, mahalle sakinleri de büyük şok yaşadı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
- Popüler Haberler -
Çikolata oranı yüzde 30 azaldı! Üreticilerden şaşırtan formül değişikliği
Seyahate çıkanlarda şaşırtan değişim! Kalp farklı çalışmaya başlıyor
Bu bitki yağlanmayı durdurabilir! Sonuçlar herkesi şaşırttı
Migreni olanlar dikkat! Bu alışkanlık ağrıyı azaltabilir
Hafıza kaybını önlemek mümkün mü? Yeni araştırma dikkat çekiyor
Dermatologlar uyardı! Yanlış duş alışkanlıkları cilt sağlığını tehdit ediyor



