Üç kişinin öldüğü fabrikada üç gözaltı
Kocaeli'nin Dilovası ilçesindeki bir fabrikada yüksekten düşen 4 işçiden 3'ünün öldüğü olaya ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

İlçede çelik ve sac üretimi yapan fabrikada 5 Nisan'da yaşanan olayla ilgili Dilovası Emniyet Müdürlüğünce yürütülen soruşturma kapsamında bölüm müdürü, mühendis ile iş sağlığı ve güvenliği uzmanı M.G, Ç.Ş. ile H.G. gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Dilovası ilçesinde 5 Nisan'da çelik ve sac üretimi yapan bir fabrikada 4 işçi yaklaşık 10 metre yükseklikten düşmüş, hastaneye kaldırılan Tamer Aydoğdu, Resul Kardaş ve Şah İsmail Mayda müdahalelere rağmen kurtarılamamış, yaralı olarak Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Tarık Korkmaz ise tedavisinin ardından taburcu edilmişti.
- Popüler Haberler -
Feci olay! Bowling makinesi öldürdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İstiklal Madalyası verilecek
Adana'da öldürülen 22 yaşındaki Sevda'nın ailesi, zanlıya en ağır cezanın verilmesini istiyor
Yağ aldırma ameliyatında hayatını kaybetti: "Eşime kalp masajı yaptım, kurtaramadılar"
İstanbul'un nefesi daralıyor! Geçen yıla göre %3 arttı
Kör noktalarda 25 milyonluk tezgâh!



