Surdaki yeni vahşet planı polisin dikkatiyle önlendi

İstanbul'da 2 yıl önce Semih Çelik'in iki kızı öldürdüğü Edirnekapı surlarında benzer bir olay polisin dikkatiyle önlendi.
AKŞAM Gazetesi Haber Merkezi'nde yer alan habere göre, İstanbul'da 2 yıl önce Semih Çelik'in (19) iki kızı öldürdüğü Edirnekapı surlarında benzer bir olay polisin dikkatiyle önlendi. Geçen hafta devriye gezen polisler, surlarda şüpheli hareket eden 16 ve 17 yaşındaki çifti durdurdu.17 yaşındaki A.H.K.'nın üzerinde bıçak bulundu. Telefonunda ise Semih Çelik'in işlediği cinayete ait görüntüler ve seri katillerle ilgili içerikler tespit edildi.

Semih Çelik
ADLİYEDEN AKIL HASTANESİNE
Mesajlaşmalarda yeni bir saldırı hazırlığı olduğuna dair ifadeler saptandı. Garsonluk yapan A.H.K. adliyeye sevk edildi. Mahkeme, zanlının ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedaviye alınmasına karar verdi. 16 yaşındaki E.D. ise adli kontrolle serbest kaldı. 4 Ekim 2024'te İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i öldüren Çelik, intihar etmişti.
- Popüler Haberler -
Dram içinde dram! Babasının cesediyle aynı evde kaldığı ortaya çıktı
5 TL'lik eksik ödeme yüzünden minibüs karıştı
Büyükçekmece'de aracın çarptığı demir kapının savrulması sonucu 6 kişi yaralandı
Prof. Dr. Oytun Erbaş: Kenelerden kurtulmak için sülün en iyi çözüm
Lokanta usulü domates çorbası tarifiyle mutfaklarda lezzet farkı
Yakı otunun 7 kritik faydası: Prostat üzerinde etkili mi?



