Silivri açıklarında iki ticari geminin çarpışmasına ilişkin soruşturma başlatıldı
Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Silivri açıklarında Türk bayraklı iki ticari geminin çarpıştığı olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Silivri açıklarının yaklaşık 18 mil güneyinde, Kocaeli'den Aliağa'ya seyir halinde olan Türk bayraklı ALSU isimli ticari gemi ile İskenderun Limanı'ndan Karadeniz Ereğli'ye seyir halinde bulunan Türk bayraklı Tuğberk İmamoğlu isimli ticari gemi gece saat 03.00 sıralarında çarpışmıştı. Bölgede yapılan ilk incelemelerde ALSU isimli gemide gözle görülür bir hasar bulunmadığı tespit edilmişti. Ancak Tuğberk İmamoğlu isimli gemideki 10 personelle henüz irtibat kurulamadığı öğrenilmişti.
KAZAYA İLİŞKİN SORUŞTURMA BAŞLATILDI
İletişim kurulamayan geminin 10 kişilik mürettebatını arama çalışmaları sürerken, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Başsavcılık tarafından olayın meydana geliş nedeni, varsa sorumluluğu bulunan kişilerin tespiti ile gemiye ait radar ve haberleşme sistemlerinin tespitine yönelik delillerin toplanması için ekiplere talimat verildi. Kazaya ilişkin 1 cumhuriyet başsavcı vekili ile 2 cumhuriyet savcısı görevlendirildi. Konuya ilişkin yürütülen soruşturma sürüyor.
- Popüler Haberler -
Erzurum'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti
Eyüpsultan'da doğalgaz borusu patladı
Ağrı Patnos'ta meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı
Ankara'daki uyuşturucu ve fuhuş soruşturmasında 14 gözaltı
Kahramanmaraş'taki okul katliamı davasında ilk duruşma tamamlandı: Anne tahliye edildi
Silivri'de yaşanan gemi kazasının 4'üncü gününde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor



