Şarkı sözleriyle dini hedef aldılar: Sözde rock grubu tutuklandı

Dini değerlere hakaret eden rock grubu üyeleri Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınarak tutuklandı.
Şarkı sözlerinde ve yaptıkları tasarımlarda dini değerlere hakaret ettikleri tespit edilen rock grubuna Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma açıldı. Soruşturma kapsamında grubun üyeleri B.S., Ç.Y., G.K., İ.A.K. ve K.R.Ç. isimli şüpheliler emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Grup üyeleri savcılık ifadelerinde, şarkılar ve sosyal medyadaki paylaşımlar ile bir alakalarının olmadığını ve sadece grupta müzisyenlik yaptıklarını ifade ettiler.
5 şüpheli, İstanbul Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliğince "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçu" kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- Popüler Haberler -

Biberiye suyu ile saç uzatın ve güçlendirin!

Anadolu Otoyolu'nda uyuşturucu takibi! 5 kişi tutuklandı

Safra ameliyatına girdi canından oldu! Özel hastanede ihmal iddiası

Genç Yeryüzü Doktorları'ndan Anlamlı Çağrı

Başakşehir'de iş yerinde çıkan yangın söndürüldü

CHP'li belediyede otobüs kabusu: Arızalar bitmiyor
