ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Şanlıurfa'da istismara tek kurşun! Silahlı saldırıda öldürüldü

AKŞAM GAZETESİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Şanlıurfa'da istismara tek kurşun! Silahlı saldırıda öldürüldü

Şanlıurfa'da çocuğa cinsel istismar şüphelisi M.A., sağlık kontrolüne götürüldüğü hastane bahçesinde mağdurun babası ve ağabeyinin silahlı saldırısında öldürüldü. Seken kurşunlar bir çocuğu da ağır yaraladı.

AKŞAM Gazetesi'nin İHA'dan aktardığı habere göre, Şanlıurfa'da çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alınan M.A. (26) sağlık kontrolü için Viranşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Bu sırada istismara uğradığı iddia edilen kız çocuğunun babası F.A. ile ağabeyi İ.A., acil servis önünde saklandıkları yerden çıkarak şüpheliye tabancayla ateş açtı. Saldırıda şüpheli M.A. vurulurken seken kurşun olayla ilgisi olmayan 9 yaşındaki Ayşe E'ye de isabet etti.

M.A.'nın vurulduğu anlarda hastane bahçesinde panik yaşandı.

Ayşe E. vurulduktan sonra hastaneye böyle götürüldü.

KÜÇÜK KIZ AĞIR YARALANDI

Saldırıyı gerçekleştiren baba-oğul olay yerinden kaçmaya çalışırken iki yaralı acil servise kaldırıldı. Ağır yaralı M.A. hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Ayşe E.'nin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olayın ardından çalışma başlatan jandarma ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren F.A. ile oğlu İ.A.'yı yakaladı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen F.A. ve oğlu İ.A., çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Kapat

HABERİN DEVAMI


Etiketler:
istismar cinsel istismar kız çocuğu şanlıurfa saldırı