ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Marmaray'da magandalık! Tartışmada babaya yumruk attı, burnunu kırdı! Tutuklandı

AKŞAM GAZETESİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Marmaray'da magandalık! Tartışmada babaya yumruk attı, burnunu kırdı! Tutuklandı

İstanbul'da Marmaray'daki yer tartışmasında E.D., iki çocuğu ile yolculuk yapan D.E.'ye yumruk attı. Babanın burnu kırıldı. Gözaltına alınan saldırgan tutuklandı.

Kapat

HABERİN DEVAMI

AKŞAM Gazetesi'nin AA/İHA'dan aktardığı habere göre, İstanbul Maltepe'deki Marmaray Süreyya Plajı İstasyonu'nda iki çocuğuyla birlikte seyahat eden D.E. (46) isimli kişi ile bir kadın yolcu arasında yer verme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında trende bulunan bir başka yolcu E.D. (50), D.E.'ye saldırdı. Kavgaya sonradan dahil olan İ.A. (22) isimli yolcunun da araya girmesiyle arbede büyüdü.

Yumruklu saldırıya uğrayan D.E., hastaneye kaldırılırken, çocukları da korkarak ağladı. Hastanede D.E.'nin burnunda kırık olduğu tespit edildi. Polis ekipleri ise saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırganlardan İ.A. ve E.D. yakalandı. Yakalanan E.D., ifadesinde, müştekinin trendeki bir kadına bağırması üzerine tartıştıklarını, yaşananlardan pişman olduğunu söyledi. Şüpheli İ.A. ise müşteki D.E. ile kavga eden şüpheli E.D'yi ayırdığı sırada, D.E'nin kendisini iteklemesi nedeniyle kavgaya dâhil olduğunu savundu. İşlemlerin ardından İ.A., serbest bırakılırken, E.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Trenin durağa yanaşmasıyla inen taraflar, tartışmaya burada devam etti. Yaşanan olayda D.E'nin korkan çocuklarını duraktaki kadın yolcular sakinleştirme ye çalıştı. O anlar, bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

BABANIN BURNU KIRILDI

Kavganın ardından olay anını anlatan baba D.E., "Olay trene binerken başladı. Çocukları bindirmeye çalışırken kapının önünde bir hanımefendi vardı, kenara çekilmedi. Onunla tartıştık konu kapandı. Başka bir bey kadının ağladığını görünce 'Niye tartışıyorsunuz. Sen niye böyle konuşuyorsun' diye üzerime yürüdü. Diğer adam araya girdi o da aynı şekilde 'in aşağı' diye bağırdı. Çocuklarım çok korktu ağlayarak titremeye başladılar. Bu sırada yumruk atıp kaçtı. Çocuklarımı korumaya çalışırken bu sefer diğeri de vurdu" dedi.


Etiketler:
istanbul marmaray tartışma kavga yumruk saldırgan baba