İstanbul köprülerinde lazerle terör propagandası! Emniyet düğmeye bastı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Boğaz'daki köprülere lazer tutarak, suç örgütlerinin propagandası yaptığı iddia edilen organizasyon şirketleri ile tekneleri karadan ve denizden denetledi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Deniz Liman Şube Müdürlüğünün katılımıyla Sarıyer ve Beşiktaş'ta, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne lazer tutarak, suç örgütlerinin propagandasını yapılmasına ilişkin çalışma başlattı.
Bu kapsamda bazı organizasyon şirketlerine ve teknelere, 30 Temmuz'da karadan ve denizden denetim yapıldı.
Uygulamalarda 19 tekne denetlenirken toplam 148 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapıldı.
Lazer gösterimi yapıldığı belirlenen 1 tekneye ilişkin de idari işlem başlatıldı.
Suç örgütlerinin adını kullanarak lazerle paylaşım yapılmasına ilişkin karadan ve havadan yapılan denetimlerin devam edeceği kaydedildi.
- Popüler Haberler -
Güneş çarpması ile sıcak çarpması arasındaki kritik fark ne?
Kahveseverlerde beklenmeyen biyolojik üstünlük tespit edildi
Tatlı kahvaltıların ardındaki gizli tehlike ortaya çıktı
Sinirlilik sandığınız şey bağırsaklardan geliyor olabilir
Köpeklerin göz teması kurmasının ardındaki sır çözüldü! Her bakış dostça değil
İnfakta Birlik: Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun hatırası Divičani'de yaşatılıyor



