Emine Erdoğan, yerli sosyal medya platformu NSosyal'de ilk paylaşımını yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, yerli sosyal medya platformu NSosyal'den ilk paylaşımını yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, NSosyal'den ilk paylaşımını yaptı.
TEKNOFEST kuşağı tarafından geliştirilen ve 16 Ağustos'ta 1 milyon kullanıcıyı aştığı duyurulan NSosyal'ın kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün NSosyal hesabını açmasının ardından, eşi Emine Erdoğan da NSosyal platformuna katıldı.

Yeni hesabından ilk paylaşımını yapan Emine Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:
"NSosyal'den merhaba. Yerli, milli ve bağımsız sosyal ağımızda yer almaktan büyük bir heyecan duyuyor; milletimize bu gururu yaşatan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bize ait bu güvenli dijital dünyada, birlikte düşünecek, üretecek ve geleceği ortak değerlerimizle şekillendireceğiz. NSosyal ile yepyeni bir yolculuğa hazırız."
Emine Erdoğan'ın paylaşımında, "Başlıyoruz" etiketi ile Türk bayrağı ve roket emojileri de yer aldı.
#NSosyal'den merhaba!
— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) August 19, 2025
Yerli, milli ve bağımsız sosyal ağımızda yer almaktan büyük bir heyecan duyuyor; milletimize bu gururu yaşatan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Bize ait bu güvenli dijital dünyada, birlikte düşünecek, üretecek ve geleceği ortak değerlerimizle... pic.twitter.com/rUkr8QGhc3
- Popüler Haberler -
Sahte araç kiralama tuzağı! 51 vatandaşı çarptılar
Fenalaşan yolcu için şoför ve yolcular seferber oldu
Kelkit Çayı'nda kaybolan kız 27 gündür aranıyor
LGS'ye geç kalan öğrencilerin yardımına polis yetişti
Diyarbakır'da yaklaşık 15 tonluk beton blok altında kaldılar: 1 ölü, 1 yaralı
Yerköy'de köprüden düşen otomobilde 2 çocuk hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı



