Düzce'de soba faciası: 1 ölü
Düzce'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen kadın hayatını kaybetti, babası ve 2 kızı hastaneye kaldırıldı.

Merkeze bağlı Ozanlar Mahallesi'nde bir evde karbonmonoksit gazından etkilenme yönünde 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonucu bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık personeli, evde hareketsiz halde bulunan Nevin G'nin (56) hayatını kaybettiğini belirledi. Nevin G'nin babası Muzaffer C. (81) ile 20 ve 30 yaşındaki 2 kızı, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kadının cenazesi de savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna götürüldü.

Yaşlı adamın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, iki genç kadının ise bilinçlerinin açık olduğu ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
- Popüler Haberler -
Alanya'da motosiklet kazası: 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
Tuvalette uzun süre kalanlar dikkat! Bağırsak hareketliliğini saniyeler içinde artıran sır çözüldü
Berna Laçin hakkında 'İzmir' paylaşımı nedeniyle ifade verecek
Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde 68 yaşındaki kadın yol kenarında ölü bulundu
Otomobilin kağıt gibi ezildiği kazadan acı haber! 3 ölü 1 yaralı
Deliksiz bir uyku için son lokma ne zaman alınmalı?



