Din istismarcılarına karşı 59 dilde Kur'an yayını

Diyanet İşleri Başkanlığı, 59 dil ve lehçede yayımladığı Kur'an-ı Kerim meali, kitap, makale, rapor ve dijital materyallerle dünya genelinde milyonlarca kişiye hizmet sunuyor.
Başkanlık şimdiye kadar farklı dillerde basılan 7.5 milyon yazılı yayını, yurtdışında ücretsiz olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü Yabancı Dil ve Lehçelerde Yayınlar Daire Başkanı Şükrü Çetin, "Bugüne kadar 38 dilde Kur'an-ı Kerim mealinin basımını gerçekleştirdik.

Halihazırda 11 farklı dile tercüme çalışmaları devam ediyor" dedi. 59 dilde 1415 farklı kitap bastıklarını dile getiren Çetin, "Özelikle terör örgütleri ve dini istismar eden yapılar üzerine hazırlanan raporları tercüme edip ilgili ülkelere gönderiyoruz. DEAŞ ve FETÖ ile ilgili raporları birçok dile tercüme edip yayımladık" ifadelerini kullandı.
- Popüler Haberler -
Kars'ta "Yasa Dışı Bahis" ve kumar faaliyetlerine operasyon!
Çocuğunu alkol masasına oturtmuştu! Baba müsveddesi gözaltına alındı
Kocası tarafından öldürülen kadın son yolculuğuna uğurlandı
İstiklal Marşı 105 yaşında
Tekirdağ'da "Dur" ihtarına uymayan sürücü aracını bırakıp kaçtı: Sürücüye 210 bin TL ceza uygulandı
Bursa İnegöl'de sürücülere şok uygulama: 448 bin TL cezai işlem uygulandı



