DEM Parti önünde evlat nöbeti: Her yerde oğlumun yolunu gözlüyorum
Muş'ta çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, DEM Parti İl Başkanlığı binası önündeki eylemlerine devam etti.

Her hafta çarşamba günü DEM Parti İl Başkanlığı binası önünde bir araya gelen aileler, bu hafta da eylemlerini sürdürdü.
Çocuklarının dönmesini umutla bekleyen anne ve babalar, "Anneler direniyor", "Evlat nöbetindeyiz" ve "Artık yeter yakamızdan düşün" yazılı pankartlar açtı.

Aileler, fotoğraflarını taşıdıkları evlatlarına teslim olmaları için çağrıda bulundu.
Anne Naciye Sönmez Yıldız, basın mensuplarına, eylemi sürdürmekte kararlı olduklarını söyledi.

Çocuğundan teslim olmasını isteyen Yıldız, "Osman'ın annesiyim. Her şey çok güzel olmuş. Yolunuzu da açmışlar, gelin teslim olun. Sizi bekliyoruz. Her yerde oğlumun yolunu gözlüyorum. Yeter artık. Bir çok kişi gelip teslim oldu, sen de dön." dedi.

Baba Halit Altun da oğlu için eyleme katıldığını belirterek, "12 yıl önce çocuğum okul okurken terör örgütü PKK tarafından götürüldü. Bütün dünya sesimizi duydu maalesef onlar duymazdan geliyor. Çocuklarımızı istiyoruz, başka bir talebimiz yok." ifadelerini kullandı.
- Popüler Haberler -
Plan yapanlar dikkat! Meteorolojiden kuvvetli yağış alarmı: İl il uyardı
Sıcak havaya alışanlar dikkat: Soğuk sürpriz kapıda! Termometreler 5-6 derece düşecek
Soruşturmada kritik gelişme: Bebek eşyaları Büşra'ya mı ait?
Genç kadının sır ölümü! Tatil için gittiği Karadağ'da ölü bulundu
Rize'de korkutan heyelan: "Eşim 'Ev gidiyor' diye beni kaldırdı"
Şanlıurfa'da silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı



