CHP'li belediyenin umursamazlığı pes dedirtti: Yolu bitirip camiyi ibadete açamadılar

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir caminin yanındaki istinat duvarının çökmesiyle kapanan yol, CHP'li belediyenin umursamazlığı nedeniyle yaklaşık iki aydır onarılmadı. Çift taraflı trafiğe kapatılan yol nedeniyle sürücüler ve mahalle sakinleri mağduriyet yaşadı. CHP'li belediyeye tepki gösteren bölge halkı, durumun bir an önce çözülmesi gerektiğini savundu.
Nilüfer ilçesine bağlı Kültür Mahallesi'nde, geçtiğimiz Aralık ayında bir caminin bitişiğinde yer alan istinat duvarının çökmesiyle başlayan kriz devam ediyor.

Olayın ardından hem yol hem de cami ve Kur'an kursu kapatıldı. Ancak aradan geçen süreye rağmen CHP yönetimindeki Nilüfer Belediyesi, yol çalışmalarını tamamlayıp cami ve Kur'an kursunu da hizmete almadı.

Bölge halkı, herhangi bir ilerleme kaydedilmemesinden dolayı tepkili olduklarını vurgulayarak, yetkililerin çalışmaları hızlandırmasını ve hem yolun hem de cami çevresinin güvenli hale getirilerek yeniden kullanıma açılmasını talep etti.
- Popüler Haberler -
Otoyolda can pazarı! Gişelere saplanan araçta can verdi
Mersin'deki Göksu Irmağı'nın artan debisi tarım alanlarına zarar verdi
Ümraniye'de gecekondu yangını kontrol altına alındı!
Bakırköy'de otoparkta 30 milyon dolar operasyonu
Genç akademisyenin sır ölümü! 10. kattaki balkondan düştü
Uykudaki eşine kıydı: 83 yaşındaki adamdan kan donduran cinayet



