Çanakkale'de kar yağışı! Boğaz transit gemi geçişlerine kapatıldı

Çanakkale'de etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Çanakkale-Biga karayolu ulaşıma kapandı.
Çanakkale Boğazı, etkisini artıran fırtına ve kar yağışıyla birlikte düşen görüş mesafesi nedeniyle çift yönlü transit gemi geçişlerine kapatıldı. Çanakkale-Biga karayolu da ulaşıma kapandı. 46 köy yolunun açılması için ekipler çalışma başlattı.
Meteorolojinin dün Çanakkale için verdiği kar ve fırtına uyarısı il merkezi başta olmak üzere ilçelerde de etkili oluyor. İl genelinde dün öğle saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini devam ettiriyor. Kent merkezi sabah saatlerinde kısmen beyaza bürünürken, Eceabat, Gelibolu, Çan, Yenice, Bayramiç, Biga ve Lapseki ilçelerinde de kar yağışı etkili oluyor.
Fırtınayla birlikte tipi şeklinde yağan kar yağışı Çanakkale-Biga karayolu ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.
Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sıklaştırırken; yetkililer, sürücüleri daha dikkatli araç kullanmaları konusunda uyardı.
- Popüler Haberler -

CHP'li belediye emekçinin ekmeğiyle oynuyor! Yüzlerce işçi haksız yere işten atıldı

Bolu'da fabrika yangını!

Osmaniye'de hafif ticari araç bariyerlere ok gibi saplandı 2 yaralı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 15 Temmuz şehitleri için Meclis Camiinde Mevlid-i Şerif Programına katıldı

KKTC'de 15 Temmuz şehitleri anıldı

Adalet Bakanı Tunç: Terörsüz Türkiye süreci ilerliyor, tüm silahlar yakılmalı!
