Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir evden 4 kamyon çöp çıktı
Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki bir evden 4 kamyon çöp çıkarıldı.

Osmangazi Belediyesinin açıklamasına göre, çevrede yaşayanların şikayeti üzerine Kayıhan Mahallesi'ndeki bir evde belediye ekipleri inceleme yaptı.
Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, evde uzun süredir biriktirilen ve istiflenerek kötü kokuya neden olan kıyafetleri ve atıkları ayrıştırılarak torbaladı.

Çalışmalar sonucunda evden 4 kamyon çöp tahliye edildi.
Ekipler daha sonra detaylı temizlik ve dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Kayıhan Mahalle Muhtarı Ali Osman Işık, vatandaşlardan gelen yoğun şikayet üzerine Osmangazi Belediyesi ekiplerine bilgi verdiklerini kaydetti.
Ekiplerin gelerek araştırma yaptıklarını belirten Işık, "Yoğun bir eşya vardı. Daha hijyenik ortamda, herkesin huzurlu durabilmesi için bunu yapmak zorunda kaldık. Temizliğimizi yaptık." ifadelerini kullandı.
- Popüler Haberler -
İstanbul'da suç örgütü operasyonu: 12 gözaltı
Polis, avukat nişanlısını katletti
Kayseri'de tramvayın çarptığı yaya ağır yaralandı
Çorum'da iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Gece yatmadan önce atıştıranlar yandı! Karaciğer yağlanması ve siroz kapıda
Uyku şekliniz kalp riskinizi 10 yıl önceden ele verebilir



