Balıkçılar fırtına öncesi Sinop Limanı'na sığındı

Karadeniz'de etkili olması beklenen şiddetli rüzgar nedeniyle balıkçılar Sinop Limanı'na sığındı.
Meteorolojik verilere göre, Orta Karadeniz'de saatteki hızı 31 kilometreye kadar çıkması beklenen rüzgar öncesi balıkçı tekneleri kent limanına geldi.
Burada hava şartlarının normale dönmesini bekleyen balıkçılar, teknelerinin temizliğini yaparak, yıpranan ağlarını onardı.
Balıkçı teknelerinin yanı sıra uluslararası taşımacılık yapan bazı yük gemileri de kentin güneyinde bulunan iç liman mevkisine demirledi.
Sinop Merkez Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Namık Ünlü, AA muhabirine, hava şartları dolayısıyla balıkçılar olarak avcılığa kısa mola verdiklerini söyledi.
Rüzgarın etkisinin yarın azalacağını beklediklerini vurgulayan Ünlü, bu süre zarfında balıkçıların güvenli adres olarak kent limanında kalmaya devam edeceklerini belirtti.
- Popüler Haberler -
Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde 7 tutuklama! Aralarında Aleyna Kalaycıoğlu, Alaattin Kadayıfçıoğlu ve İzzet Yıldızhan'da var
Futbolcu Kaan Kundakçı cinayetinde yeni gelişme! Aleyna Kalaycıoğlu ve İzzet Yıldızhan tutuklandı
"Küfür etmeyin" dedi tanınmaz hale geldi! Oğlunun önünde eşkıya dayağı
İstanbul Fatih'te doğal gaz patlaması: 2 bina çöktü
Megakent İstanbul'da sis etkili oluyor
Kubilay Kundakçı cinayetinde Aleyna Kalaycıoğlu'na infaz sorgusu! Alaattin Kadayıfçıoğlu da gözaltında



