Baharın müjdecisi olarak biliniyorlar... Van'da karla buluşan ters laleler güzel görüntüler oluşturdu

Van'da kar yağışı ile birlikte baharın müjdecisi ters lalelerin kar altında kalması güzel görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.
Van'ın Bahçesaray ilçesinde etkili olan kar yağışı ile birlikte baharın müjdecisi ters lalelerin kar altında kalması güzel görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısını yaptığı kar yağışı Van'ın Bahçesaray ilçesinde etkili oldu. Yer yer 20 santimetreye ulaşan kar kalınlığı nedeni ile vatandaşlar zor anlar yaşadı. Kar yağışından yaban hayatı kadar bitki florası da nasibini aldı.
İlçeye bağlı Arvas Mahallesi kabristanında her yıl açan ters laleler, yağışın ardından kar altında kayboldu. Yaklaşık 3 haftalık bir ömrünün olduğu bilinen ters laleleri, karla birlikte güzel görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.
- Popüler Haberler -

Dert sahibi kan grubu belli oldu! Onların yüzü hiç gülmüyor…

Sokak ortasında böyle katledilmişti... Şişli'deki kadın cinayetinin detayları ortaya çıktı

Ağrı Dağı eteklerinde oluşan gökkuşağı görenleri kendine hayran bıraktı

Herkesin ortak sorunuydu: Meğer sırt ağrısının sebebi oymuş!

Yeni haftada hava nasıl olacak, yağış var mı? Yurt genelinde hava tahmin raporu

Konya'da bir binada patlama: 12 yaralı
