ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ankara'da milli güvenliği tehdit eden sosyal medya hesabı sahibi gözaltına alındı

HABER MERKEZİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Ankara'da milli güvenliği tehdit eden sosyal medya hesabı sahibi gözaltına alındı

Ankara'da milli güvenliği tehdit ettiği tespit edilen Serkan Yıldız adlı sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi. Hesabın sahibi Serkan Yıldız, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması amacıyla Serkan Yıldız isimli sosyal medya hesabına erişim engeli uygulanmasına karar verdi.

Serkan Yıldız hesabının, milli güvenlik açısından tehdit oluşturduğu ve suç işlenmesinin önlenmesi için bu adımın atıldığı bildirildi. Erişim engeli kararının ardından, ilgili sosyal medya hesabının sahibi Serkan Yıldız, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

Yetkililer, milli güvenliğin sağlanması ve kamu düzeninin korunması için benzer tehditlere karşı önlemlerin süreceğini vurguladı.


Etiketler:
milli güvenlik tehdit erişim engeli gözaltı Serkan Yıldız