24 ilde DEAŞ operasyonu! 88 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanlığı, 24 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonlarda 88 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve cumhuriyet başsavcılıkları koordinesinde, il jandarma komutanlıklarınca 24 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik çalışma yürütüldü.
Bu kapsamda Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkari, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Osmaniye, Siirt, Tekirdağ ve Yozgat'ta düzenlenen operasyonlarda 88 şüpheli gözaltına alındı.
Zanlıların, terör örgütüne üye oldukları, örgüte bilerek ve isteyerek yardım ettikleri, terör örgütüyle iltisaklı kişiler ve sözde yardım kuruluşları vasıtasıyla finans sağladıkları, sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütü propagandası yaptıkları belirlendi.
Operasyonlarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal de ele geçirildi.
- Popüler Haberler -
Şarkıcı Alpay kimdir? Türk pop ve romantik müziğinin sesi
Kuvvetli sağanak İstanbul dahil 18 ili vuracak: İşte riskli bölgeler
İstanbul'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi
Gençlerde 10 kritik sinyal: Bir uzman anlatıyor
Taze palamut nasıl seçilir? Balık almanın püf noktaları
Evdeki malzemelerle hazırlanan efsane Balkan tatlısı sofraları süslüyor



