2 yıl sonra geldi! Eylem Tok'tan ''pişmanlık'' mektubu
Eyüpsultan'da 1 Mart 2024'te Oğuz Murat Aci'nin ölümüne 4 kişinin yaralanmasına neden olan oğlu Timur Cihantimur ile birlikte önce ABD'ye kaçan Eylem Tok'tan yazdığı 'pişmanlık' mektubunda, 'Aklımdan çok içgüdümle hareket ettim. Tek düşüncem oğlumu korumaktı. Bir hata varsa sorumluluğu anne baba olarak bize aittir.' ifadelerini kullandı.

ABD'de 18 Haziran 2024'te oğlu ile birlikte tutuklanan Eylem Tok iki yıllık sessizliğini paylaştığı mektupla bozdu.
Eylem Tok, "Neyin doğru neyin yanlış olduğunu değerlendirecek durumda değildim, aklımdan çok içgüdümle hareket ettim. Tek düşüncem oğlumu korumaktı. Bir hata varsa sorumluluğu anne baba olarak bize aittir. Bunun yükünü yüreğimde taşıyorum. O olay onun hayatında derin izler bıraktı" dedi.
Tok mektubun devamında da,"Bu olayın en büyük kaybedeni Aci'nin ailesi, bu kaybın telafisi yok ancak yasal varislerle sulh anlaşması yaparak helalleştiğimizi belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.
- Popüler Haberler -
Boğaz'da gezi teknesi Derin Mermerci'nin yalısına çarptı
Adıyaman'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi
Sakarya Adapazarı'nda genç kıza saldırı anı kamerada!
Denizli 3.9 ve 6 artçı ile sallandı
Batman'da otomobil bahçeye daldı: 5 yaralı
Aleyna Kalaycıoğlu'nun tahliyesi talep edildi



