Telegram'daki uyuşturucu ağlarına darbe: 69 grup kapatıldı

Telegram üzerinden kurulan kapalı ve açık gruplarda 'uyuşturucu madde ticareti' yapan kişi ve gruplara yönelik yürütülen soruşturmada 69 iletişim grubu kapatıldı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, 'telegram' üzerinden kurulan kapalı ve açık gruplarda 'uyuşturucu madde ticareti' yapan kişi ve gruplara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 69 iletişim grubu kapatıldı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, İstanbul Emniyeti Narkotik Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerince anlık mesajlaşma platformu 'telegram' üzerinden kurulan kapalı ve açık gruplarda 'uyuşturucu madde ticareti' yapan kişi ve gruplara yönelik operasyon düzenlenmişti.

69 İLETİŞİM GRUBU KAPATILDI
Soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonun ardından söz konusu iletişim platformunda kurulan 69 iletişim grubunun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda yurtdışında bulunan şirket ile gerekli işlemlerin yerine getirilmesi temin edilerek kapatılması sağlandı.
- Popüler Haberler -
iPad Air'de OLED devrimi! 2027'de yeni ekran teknolojisi geliyor
Sahadaki güvenilirliğini bir kez daha kanıtladı! KARAOK'tan test atışlarında tam isabet
NASA'nın süper bilgisayarı dünyanın sonu için çarpıcı tarih verdi
OpenAI'dan siber güvenlikte dev adım! GPT-5.4-Cyber tanıtıldı
Nvidia'dan kuantum bilgisayarlar için devrim niteliğinde Ising AI hamlesi
Türk firma, düşman İHA'larını avlayacak "avcı dron" geliştirdi



