Apple gelecek hafta büyük bir lansman yapacak! İşte beklenen yeni ürünler
Apple, 9 Eylül Çarşamba günü düzenleyeceği özel etkinlikte yeni iPhone 18 Pro, Apple Watch Series 12 ve daha birçok ürünü tanıtmaya hazırlanıyor. Şirketin CEO'su John Ternus ve pazarlama şefi Greg Joswiak, etkinliğin teknoloji dünyasında ses getireceğini vurguladı.

Apple, 9 Eylül Çarşamba günü Kaliforniya'daki merkezinde büyük bir lansman etkinliği düzenleyeceğini açıkladı. Şirketin CEO'su John Ternus, çalışanlara gönderdiği ilk notunda bu etkinliğin Apple için önemli bir dönüm noktası olacağını belirtti. Pazarlama şefi Greg Joswiak ise sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Apple'ın bu etkinlikte 'söyleyecek daha çok şeyi' olduğuna dikkat çekti. Etkinlik, 10:00 Pasifik Saati'nde başlayacak ve teknoloji dünyasının yakından takip ettiği Steve Jobs Tiyatrosu'ndan canlı olarak yayınlanacak.
Apple CEO'su Ternus: 'Büyük sürprizler yolda'
John Ternus'un liderliğinde gerçekleşecek olan bu lansmanda, Apple'ın yeni nesil ürünlerini tanıtması bekleniyor. iPhone 18 Pro ve iPhone 18 Pro Max modellerinin yanı sıra, ilk kez katlanabilir iPhone'un da etkinlikte yer alacağı öngörülüyor. Ayrıca Apple Watch Series 12, Apple Watch Ultra 4 ve yeni AirPods 5 de tanıtılacak ürünler arasında. Ternus, etkinliğin şirketin inovasyon vizyonunu bir kez daha gözler önüne sereceğini vurguladı.
Apple etkinliğinde yeni ürünler ve sürprizler
Apple'ın 9 Eylül etkinliği, sadece yeni cihazlarla sınırlı kalmayacak. Şirketin sürpriz duyurulara da imza atması bekleniyor. Etkinlik, Apple'ın sektördeki liderliğini pekiştirmesi açısından kritik bir öneme sahip. Teknoloji tutkunları ve yatırımcılar, Apple'ın yeni ürünlerinin pazarda nasıl bir etki yaratacağını merakla bekliyor. MacRumors ise etkinliği Steve Jobs Tiyatrosu'ndan canlı olarak izleyicilere aktaracak.
Apple'ın bu büyük lansmanı, şirketin ürün yelpazesini genişletirken, sektördeki rekabeti de yeniden şekillendirecek. Tüm gözler, 9 Eylül'de tanıtılacak yeniliklerde olacak.
- Popüler Haberler -
NVIDIA'dan devrim niteliğinde GPT-6 Astra açıklaması! İnsan seviyesinde yapay zeka dönemi başladı
ASELSAN üretti, sahaya indi
Harvard'dan dijital detoks araştırması! Sosyal medyayı azaltmak ruh haline nasıl yansıdı?
TCG Alemdar, TCG Işın ve TCG Akın gemileri derin denizde iz sürüyor
TR-2 Araştırma Reaktörü yeniden lisanslandı
Selçuk Bayraktar: Küçük nükleer reaktörleri yapabiliriz



