Yann Sommer kurtarışlarıyla maça damga vurdu

Inter, Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında Barcelona'yı uzatmalarda 4-3 mağlup ederek finale yükseldi. 36 yaşındaki kaleci Yann Sommer, yaptığı 14 kurtarışla maça damga vururken, Hakan Çalhanoğlu da klas bir penaltı golüyle katkı verdi. İsviçreli eldiven, Manchester United'a transfer olan Onana'nın yerine kadroda dahil edilmişti.
İtalyan devi Inter, Şampiyonlar Ligi yarı fi nalinde 3-3'ün rövanşında evinde Barcelona'yı uzatmalarda 4-3 yenerek finale yükselirken 36 yaşındaki kaleci Yann Sommer çılgın kurtarışlarıyla tarih yazdı.

Milli futbolcu Hakan ise şık penaltı golüyle takımına katkı sağladı. 2023'te M.United'a satılan Onana'nın yerine 6 milyon euroya transfer edilen Sommer, toplam 14 kurtarışla yarı fi nal rövaşında maçın oyuncusu seçildi. Onana'yı alan Manchester United ise büyük yatırımın karşılığını alamadı ve tarihinin en kötü günlerini yaşadı. Kariyerinde hiç Avrupa kupası olmayan İsviçreli fi le bekçisi Yann Sommer ise fi nalde Inter'in en büyük kozlarından biri olarak görülüyor.
- Popüler Haberler -

Ve yılın transfer çalımı Berke Özer! Süper Lig devine hayırlı olsun

Başakşehir - Fenerbahçe maçı canlı izle! Süper Lig FB maçı hangi kanalda?

Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen transferde rekor teklifler alıyor!

Eyüpspor-Kasımpaşa maçını Adnan Deniz Kayatepe yönetecek

Chelsea, Dortmund'un kalecisi Gregor Kobel'i transfer etmek için harekete geçiyor

Çaykur Rizespor'un deplasmandaki rakibi Konyaspor
