ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

UEFA çifte standardını yine konuşturdu! Filistin'e yapılan ağır hakaretlere ödül gibi ceza

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
UEFA çifte standardını yine konuşturdu! Filistin'e yapılan ağır hakaretlere ödül gibi ceza

UEFA, Stuttgart ile Maccabi Tel Aviv arasında Almanya'da oynanan maçta İsrail ekibini taraftarlarının Filistin'e yönelik hakaret içeren sloganları nedeniyle yalnızca 20 bin avro para cezası verdi.

Kapat

HABERİN DEVAMI

UEFA, Stuttgart ile oynanan Avrupa Ligi maçı sırasında İsrailli taraftarların Filistin'e hakaret içeren sloganlar atması sebebiyle Maccabi Tel Aviv Kulübüne para cezası verdi.

UEFA'nın açıklamasına göre Maccabi Tel Aviv, Almanya ekibi Stuttgart'a konuk olduğu 6. hafta maçında taraftarlarının ırkçı ve ayrımcı davranışları nedeniyle 20 bin avro para cezasına çarptırıldı.

Ayrıca Maccabi Tel Aviv'in deplasman taraftarlarına, bir UEFA müsabakası için iki yıl ertelemeli olarak bilet satış yasağı getirildi.

Almanya medyasında yer alan haberlerde, bazı İsrailli taraftarların maç sırasında "Gazze'de artık okul yok, çünkü artık çocuk yok", "Araplara ölüm" ve "Filistin'e lanet olsun" sloganları attığı belirtilmişti.


Etiketler:
UEFA Stuttgart Maccabi Tel Aviv Filistine sloganı