Trabzonspor, Renato Sanches transferinden vazgeçti!

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, bir süredir gündemde olan Renato Sanches transferinden geri adım attı. Bordo-mavililer farklı alternatiflere yönelirken, oyuncunun sakatlık geçmişi ve mevcut durumunun ciddi risk taşıdığı ifade edildi.
Trabzonspor, bir süredir gündeminde olan Renato Sanches transferinden vazgeçti.
Bordo-mavili yönetim, Portekizli orta sahanın güncel sağlık raporunu önceki gün talep ederek detaylı bir değerlendirme yaptı. Yapılan incelemede oyuncunun sakatlık geçmişi ve mevcut durumunun ciddi risk taşıdığı tespit edildi.
Bu nedenle teknik heyet ve yönetim, transferin gerçekleşmemesi yönünde karar aldı. Böylece Trabzonspor, orta saha takviyesi için farklı alternatiflere yönelecek.
Bu gelişmelerden sonra Yunan basını SDNA'dan gelen habere göre, Panathinaikos'un, Portekizli oyuncu ile her konuda anlaşmaya vardığı ve 28 yaşındaki oyuncunun, bu akşam Atina'da olacağı belirtildi.
28 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezonu Benfica'da kiralık olarak geçirmişti.

PİYASA DEĞERİ
Paris Saint-Germain ile 2027 yılına kadar sözleşmesi kalan 28 yaşındaki oyuncunun 3 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor.
PERFORMANSI
Geçtiğimiz sezonda toplam 21 maça çıkan Sanches, Benfica ile 1 gol sevinci yaşadı.
- Popüler Haberler -
Beşiktaş, Sevilla'dan Djibril Sow için transfer atağı yapıyor
İsmail Kartal: Tekrar yuvaya dönmek beni çok mutlu etti
Real Madrid, deneyimli stoper Ibrahima Konateyi transfer etti
Gabriel Sara'ya Avrupa'dan dev talip
A Milli Takım, 2026 FIFA Dünya Kupası'nda Paraguay ile karşılaşacak!
Arjantin, Cezayir'i 3-0 mağlup etti ancak Messi'nin kırmızı görmemesi eleştirildi



