Süper Lig tarihine geçti! Sara'dan sezonun en erken golü

Galatasaray, Süper Lig'de Fatih Karagümrük karşısında henüz 30. saniyede Gabriel Sara'nın golüyle 1-0 öne geçti. Brezilyalı futbolcu, bu golüyle ligin bu sezonki en erken golünü kaydederek dikkat çekti.
Süper Lig'de Galatasaray, Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda sarı kırmızılı ekip, henüz 30. saniyede golü buldu.
Maça yüksek şiddetli pres ile başlayan Galatasaray, rakip savunmayı hata zorladı. Savunmada gelen hata sonrası ceza sahası içerisinde topla buluşan Gabriel Sara, skoru 1-0'a getirmeyi başardı.

Henüz 30. saniyede skoru değiştiren Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de atılan en erken golü de bulmuş oldu.

Öte yandan Gabriel Sara'nın golü, Opta'nın verilerine göre Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig tarihindeki en erken 4. golü oldu.
İşte o goller;
Vedat İnceefe: Göztepe, 18. saniye
Diagne: Gençlerbirliği, 27. saniye
Belhanda: Yeni Malatyaspor, 30. saniye
Sara: Karagümrük, 31. saniye
- Popüler Haberler -
8. Etnospor Kültür Festivali'nde ilk gün sona erdi
Gabriel Sara transferinde Galatasaray'a İngiliz ilgisi arttı
Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan 24 TV'ye konuştu: Türk dünyası geleneğini yaşatıyor
Galatasaray'ın şampiyonluk sezonundaki gol silahı: Victor Osimhen
Türkiye Kupası sahibini buluyor! Trabzonspor'un rakibi Konyaspor
Dünya Etnospor Birliği Başkanı Erdoğan: Bu yıl festivalde yeni geleneksel sporlar yer alacak!



