Sadettin Saran'ın Fenerbahçe şampiyonluğuna inancı tam gaz devam!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran, şampiyonluğa inancının devam ettiğini söyledi. Sadettin Saran, "Üzüldük, yaralandık ama şampiyonluğa hala inanıyorum. Türkiye Kupası da var. Dün oyuncularla konuştuk, o hırsı gördüm onlarda." ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçeli Gümrükçüler ve Lojistikçiler Platformunun (FEGÜM) düzenlediği etkinlikte şampiyonluğa inancının devam ettiğini söyledi.
Kemerburgaz'da bulunan Orion Film Platosu'ndaki organizasyonda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran'ın yanı sıra kulüp yüksek divan kurulu başkanı Şekip Mosturoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Ertan Torunoğulları ve Eren Ergen hazır bulundu.
Etkinliğe davet edilen eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ise önceden planlanmış programı sebebiyle organizasyona katılamayıp mesaj gönderdi.

SADETTİN SARAN: CUMA GÜNÜ ÇOK ÜZÜLDÜK
Organizasyonda konuşan Sadettin Saran, düzenlenen etkinliğe katıldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
"Cuma günü çok üzüldük, dün yorucuydu, bugün burası çok iyi geldi. FEGÜM, seçimden sonra iyi günde de kötü günde de yanımızda oldu. Fenerbahçe'nin böyle gruplara ihtiyacı var. Fenerbahçe için çok faydalısınız. Üzüldük, yaralandık ama şampiyonluğa hala inanıyorum. Türkiye Kupası da var. Dün oyuncularla konuştuk, o hırsı gördüm onlarda."
Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu da konuşmasında etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.
- Popüler Haberler -
Sergen Yalçın Beşiktaş'tan neden ayrıldı? 1 yorum var
Beşiktaş'ta teknik adam Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı
Kenan Yıldız, İletişim Başkanlığının "Ayın Tarihi" dergisine konuk oldu
Zirve değişti! Zeynep Sönmez "en iyi dereceli" Türk tenisçi oldu
Milli sporcu İlke Özyüksel'den modern pentatlonda tarihi başarı
Ergin Ataman: Hapoel IBI Başkanı'nın sözlerine tepki gösterdi



