Portekiz'de Mourinho Rüzgarı: Milli takımın başına geçmeli mi?

Portekiz medyası ve futbol camiası, milli takımın başına José Mourinho'nun geçmesi gerektiğini savunuyor. Cristiano Ronaldo'nun formu ve teknik direktör Martinez'in liderlik eksikliği tartışılırken, Kayserispor'un Portekizli oyuncusu Cardoso, “Mourinho her zaman bu hayali kurdu” diyerek tartışmaya destek verdi.
Bir dönem milli takım çalıştırma hayali olduğunu söyleyen Jose Mourinho'yu 'milli göreve' çağırıyorlar. Yaşı ilerleyen Cristiano Ronaldo'nun artık bir sorun olduğunu ancak efsaneye veda edilemediği belirtiliyor. Portekiz medyası, Teknik Direktör Roberto Martinez'in yıldızları yönetebilecek bir hoca olmadığını, takımdaki dağınıklığı gideremediğini ve Jose Mourinho'nun 'kolordu komutanı' olarak bu koltuğa son derece uygun olduğunu savunuyor.
Bu konuyla ilgili son olarak Kayserispor'un Portekizli futbolcusu Miguel Cardoso da, "Mourinho her zaman Portekiz milli takımı teknik direktörü olmayı istediğini söylüyor. Şu anda Portekiz'in teknik direktörü Roberto Martinez. Uluslar Ligi'nde yarı finale çıktılar. Yakın dönemde ne olur bilmiyorum. Mourinho'nun Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi var ama bir gün mutlaka Portekiz'in teknik direktörü olmayı istediğini biliyorum. Bunu zaten söylüyor" diye konuştu.
- Popüler Haberler -

Real Madrid – Al Hilal maçı saat kaçta, hangi kanalda? FİFA Kulüpler Dünya Kupası…

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Sahada iyi oynayan kazandı

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda kiminle eşleşti? Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi rakibi belli oldu!

Xabi Alonso'nun Real Madrid'deki ilk maçı! Arda Güler 11'de başlıyor

Almanya'da Türklerle Gelen Tarihi Şampiyonluk
