Mircea Lucescu korkuttu! ''Hastanede gözetim altındayım''

A Milli Takımımızın Dünya Kupası play-off yarı finalinde karşılaşacağı Romanya'da teknik direktör Mircea Lucescu, geçirdiği ağır grip nedeniyle acil olarak hastaneye kaldırıldı. Deneyimli çalıştırıcının şu an için ciddi bir sorununun olmadığı bildirildi.
A Milli Futbol Takımımızın Dünya Kupası play-off yarı finalinde karşılaşacağı Romanya'da teknik direktör Mircea Lucescu, dün acil olarak hastaneye kaldırıldı.
Prima Sport'un haberine göre, 80 yaşındaki teknik adam uzun süredir devam eden kalp problemi ve ileri yaş nedeniyle çok ağır bir grip geçirdi. Lucescu'nun hastanede tedavi altında olduğu ve şu anlık ciddi bir probleminin olmadığı belirtildi.

"İYİLEŞMEYİ UMUYORUM"
80 yaşındaki Rumen çalıştırıcı sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Lucescu, "Ateşim 39 dereceye kadar çıktı. Şu an hastanede doktorların gözetimi altındayım. Bir an önce iyileşmeyi umuyorum. Doktorlarım pazartesi günü taburcu edileceğimi söyledi" ifadelerini kullandı.
Daha önce Galatasaray, Beşiktaş ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı da çalıştıran Mircea Lucescu, şu an çalıştırdığı Romanya Milli Takımı ile Mart ayında 2026 Dünya Kupası'na katılma yolunda milli takımımız ile play-off maçına çıkacak.
- Popüler Haberler -
Fenerbahçe Beko - Baskonia maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi Kanalda? Turkish Airlines EuroLeague
Beşiktaş'ta Tammy Abraham ayrılığı gündemde
Semih Kılıçsoy'dan Beşiktaş itirafı! ''O dönemle ilgili iyi anılarım yok'
Fenerbahçe'de Archie Brown ayrılığı gündemde
Coşkuyla geldi, sessizce gitti: Rafa Silva
Kış transfer sezonu: 2025-2026 devre arası transfer dönemi ne zaman bitiyor?



