Halkbank Erkek Voleybol Takımı, başantrenörlük için Igor Kolakovic ile anlaştı

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin son şampiyonu Halkbank, yeni sezon için Karadağlı başantrenör Igor Kolakovic ile anlaştı.
Başkent kulübünden yapılan açıklamaya göre, Sırbistan Milli Takımı'nın başantrenörlüğünü de yürüten 59 yaşındaki deneyimli başantrenör Kolakovic'in kariyerinde Asya ve Avrupa şampiyonlukları ile dört dünya ikinciliği bulunuyor.
Kolakovic daha önce Aluron CMC Warta Zawiercie (Polonya), İran Milli Takımı, Drgos CANNES (Fransa), Sırbistan 23 Yaş Altı Milli Takımı, ACH Volley (Slovenya) ve OK Buducnost Podgorica (Karadağ) takımlarında da görev yaptı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Igor Kolakovic, Halkbank'ı çalıştıracak olmanın kendisini onurlandırdığını belirterek, "Önümüzdeki sezon Türkiye şampiyonu Halkbank'a, ulusal şampiyonada, kupada, Süper Kupa'da ve özellikle Şampiyonlar Ligi'nde liderlik etmek büyük bir onur, sorumluluk ve aynı zamanda bir zevktir. Taraftarları, oyuncuları, kadrosu ve yönetimi ile hedeflerimize ulaşmak için elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.
- Popüler Haberler -

Ali Koç açıklama yaptı mı? Ali Koç hangi kanalda, saat kaçta konuşacak?

Sivasspor, Bodrum FK maçı antrenmanlarına devam ediyor

Anderson Talisca, Milli Takım çağrısı için adil bir teknik direktör istiyor

Galatasaray Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçmeyi hedefliyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Inter ve Arsenal yarı finalde

Harry Kane, Bayern Münih ile kariyerindeki ilk şampiyonluğunu kazandı!
