Greenwood: Goller atmak için buraya geldim

Mason Greenwood, Lyon maçının ardından performansını değerlendirerek Fenerbahçe'ye gol atmak ve hücumda katkı sağlamak için geldiğini söyledi.
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Olimpik Lyon ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, tur şansını rövanşa bıraktı.
Fenerbahçe'nin yıldız transferi Mason Greenwood, elemelerde sahne almaya devam etti.
Sarı-lacivertli formayla 3. kez ilk 11'de sahaya çıkan Greenwood, 3. eleme turunda Sturm Graz ağlarını havalandırarak Fenerbahçe formasıyla ilk golünü kaydetmişti.
İngiliz yıldız, Lyon karşısında 47. dakikada takımının beraberlik golünü atarak elemelerdeki gol sayısını 2'ye çıkardı.

"KAZANMAK İSTİYORDUK"
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Greenwood, "Aslında iki taraf açısından güzel bir maçtı. Kazanabileceğimizi düşünüyordum, maalesef berabere ayrıldık. Önemli bir rövanş olacak. O maça kadar bu maçı izleyip neleri daha iyi yapabileceğimizi göreceğiz. Orada kazanmak istiyoruz." dedi.

"GOLLER ATMAK GÜZELDİR, BUNUN İÇİN GELDİM"
Kendi performansını da değerlendiren Greenwood, "Kendi performansım hakkında mutluyum. Goller atmak güzeldir. Bunun için geldim buraya. Özellikle 3. bölgede yardım etmek için geldim. Bireysel performansımdan mutluyum ama önümüzdeki maçlarda daha fazlasını yapabileceğimi biliyorum." ifadelerini kullandı.
- Popüler Haberler -
İngiltere'den dev talip çıktı... Avrupa'nın gözü Kenan Yıldız'da!
Avrupa sarı-kırmızılıları konuşacak... Galatasaray'dan yılın transferi!
Galatasaray'da Torreira için ayrılık iddiası: Fiorentina'yı istiyor
Türkiye "güç sıralamasında" zirvede
Trabzonspor'a bir yıldız daha! Darwin Nunez transferinde kritik dönemeç
Arca Çorum FK, Süper Lig'deki ilk iç saha maçını seyircisiz oynayacak



