Galatasaray'ın yeni transferi Nhaga: "Elimden gelenin en iyisini yapacağım"

Galatasaray'ın yeni transferi Renato Nhaga, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, "Elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.
Sarı-kırmızılılar, Portekiz ekibi Casa Pia'da forma giyen 18 yaşındaki futbolcu Renato Nhaga ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenini ardından Gine asıllı oyuncu, Galatasaray YouTube kanalına açıklamalarda bulundu.

Nhaga, "Burada ilk imzamı attığım için, bu büyük projenin parçası olduğum için çok mutluyum ve çok hevesliyim. Şu anda ilk hedefim maçtan maça elimden gelenin en iyisini yaparak takımın kazanmasına yardımcı olmak. Gelecekte ne olacağını göreceğiz" diye konuştu.

"GALATASARAY'A UZUN YILLAR HİZMET EDECEK"
Başkan Dursun Aydın Özbek ise, "Kendisine hoş geldin diyorum. İnşallah Galatasaray'da güzel günleri olacak genç bir oyuncu uzun yıllar Galatasaray'a hizmet edecek. Dolayısıyla bugün Galatasaray'da ilk günü, inşallah hem sezon sonunda hem de ondan sonraki zamanlarda Galatasaray büyük fayda üretmesini diliyorum ve kendisine bol şans diliyorum" açıklamasında bulundu.
- Popüler Haberler -
Kocaelispor - TÜMOSAN Konyaspor maçında İlk yarı 0-0 bitti
Gaziantep FK galibiyet hasretine 4 maç sonra son verdi
Potanın Perileri'nin rakibi Avustralya
Galatasaray-Başakşehir maç kadrosu: Galatasaray-Başakşehir maçı muhtemel 11'ler belli oldu
Galatasaray, Başakşehir ağırlıyor! İşte muhtemel 11'ler...
Milli güreşçi Tuba Demir, Avrupa 3'üncüsü oldu



