ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

''Galatasaray taraftarları çileden çıktı'' Rafael Leao'ya olay sözler!

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Milan'dan kadrosuna kattığı Rafael Leao, performansıyla hayal kırıklığına neden oldu. Galatasaraylı taraftarlar, Portekizli oyuncuya tepki gösterirken, İtalya'da Rafael Leao için çarpıcı yorumlar yapıldı.

AKŞAM GAZETESİ - | Son Güncelleme Tarihi:
''Galatasaray taraftarları çileden çıktı'' Rafael Leao'ya olay sözler!

Galatasaray'ın yaz transfer döneminin sonunda 38 milyon euroya Milan'dan transfer ettiği Rafael Leao'nun performansı kulübe yakın sitelerde haberlere konu oluyor.

Pianetamilan adlı sitede Leao hakkında çarpıcı ifadeler kullanıldı: "Leao, Türkiye'de katledildi, ama Milano'da biz zaten biliyorduk. Galatasaray taraftarları çileden çıkmış durumda Son maçta yaptığı 21 top kaybının ardından sosyal medyada "Fiyasko" diye yazanlar var. Taraftarlar umutsuzluğa kapılıyor. Biz Milano'da ise bu sahneyi hiç şaşırmadan izliyoruz San Siro'da gördüğümüzle tamamen aynı.

PAOLO MALDİNİ HAKLIYDI

Rafa sadece bir sosyal medya oyuncusu olarak kaldı, Paolo Maldini haklıydı. Otuz saniyelik video klipte kalan bir yetenek. Tembel gülümsemeler ve kambur duruşlar. Uzun vadede hayranların sabrını tüketir. Ateşlendiğinde, hızlandığında onu seversiniz. Dünyayı ikiye ayıracakmış gibidir. Ama elit futbol kullanılmamış potansiyelle değil açlıkla gelişir. Ve bu açlık Leao için her zaman tamamen yabancı bir duygu gibi görünmüştür. Dünya çapında bir oyuncu olduğuna inandırılmıştık ama o asla o seviyede bir oyuncu değildi."

Kapat

HABERİN DEVAMI


Etiketler:
Galatasaray Rafael Leao hayal kırıklığı