Fenerbahçe'ye UEFA engeli iddiası: 5 yıldızlı logo krizi

Fenerbahçe'nin, UEFA ile 5 yıldızlı amblem konusunda sorun yaşadığı belirtildi. Nottingham Forest maçı öncesi formaların yeniden tasarlandığı ve statta yer alan yıldızlı logoların kaldırılmasının talep edildiği öne sürüldü.
Nottingham Forest karşılaşması öncesinde Fenerbahçe'nin, UEFA ile sorun yaşadığı iddia edildi. Dailysports'a göre; Sarı-Lacivertliler, Avrupa Ligi maçına 5 yıldızlı amblemiyle çıkmayı planlamıştı.

Ancak UEFA'nın getirdiği yasak nedeniyle Fenerbahçe'nin formalarını yeniden tasarlamak zorunda kaldığı belirtildi. Ayrıca UEFA yetkililerinin, Kadıköy'de stat genelinde yer alan 5 yıldızlı logoların da mücadele öncesi kaldırılmasını talep ettiği yazıldı. UEFA'nın, 'Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bu yıldızların meşruiyetini ve değerini teyit eden resmi bir belge bulunmadığı' gerekçesiyle bu kararları aldığı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak Fenerbahçe ya da UEFA cephesinden henüz resmî bir açıklama yapılmadı.
- Popüler Haberler -
FIFA ile New Jersey yönetimi arasında fahiş bilet fiyatı tartışması
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Şampiyonluğa inanıyoruz
Samsunspor, Beşiktaş maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı
Atakaş Hatayspor - Sakaryaspor Sarıseki Fuat Tosyalı Stadı'nda karşılaştı
Bursaspor taraftarı, Somaspor maçında 40 bin kartonla unutulmaz koreografi hazırlıyor!
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu: Futbolda zihniyet değişikliği şart!



