Fenerbahçe, Thomas Müller için Jose Mourinho'yu devreye sokuyor!

Alman basınına göre; Thomas Müller'i isteyen Fenerbahçe, Jose Mourinho ile oyuncuyu ikna etmeye çalışacak. 35 yaşındaki yıldızdan 20.5 milyon euroluk maaşının büyük bölümünden fedakarlık yapması istenecek.
Derwesten.de'nin haberine göre; Fenerbahçe, Thomas Müller için çalışmalarını sürdürüyor. Sezon sonunda Edin Dzeko ile yollarını ayırmayı planlayan Sarı-Lacivertliler, 35 yaşındaki tecrübeli golcüyle birlikte hücum hattını doldurma peşinde. Kanarya'nın bu transferde teknik direktör Jose Mourinho'yu devreye sokacağı belirtildi.

Bayern Münih'ten ayrılması beklenen Müller, Bundesliga devinde 20.5 milyon euroluk dev bir kazanç elde ediyordu. Fenerbahçe Yönetimi, Mourinho'nun ikna yeteneğiyle birlikte oyuncudan fedakarlık yapmasını isteyecek. Müller için birçok takımın devrede olduğu ve sezon sonuna doğru resmi tekliflerin yapılacağı bildirildi.

Forvet arkası, santrfor ve kanat pozisyonlarında forma giyebilen Thomas Müller, bu sezon Bayern Münih'te 38 resmi maçta bin 393 dakika süre aldı. 6 gol ve 6 asist yaparak takımına katkı sağladı. Bayern Münih Yönetimi, oyuncunun yüksek maaşı ve kulübün mali açıdan zor duruma girme ihtimali nedeniyle Müller'le yeni sözleşme imzalamayacak.
- Popüler Haberler -
8. Etnospor Kültür Festivali'nin en çok ilgi gören branşı okçuluk oldu
İstanbul'da 8. Etnospor Kültür Festivaline yoğun ilgi!
Yıldırım Kocamanı, Safi ise Pioli ve Conte'yi tercih ediyor
Süper Lig'de Türk futbolcuların performansı
Vedat Muriqi'e dev talip! Süper Lig devlerine rakip oldular
Tekke yönetiminde Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasını kazandı!



