Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu için Beşiktaş'la yarışıyor!

Fenerbahçe, Hakan Çalhanoğlu'nun ardından Kerem Aktürkoğlu transferinde de hareketli. Sarı lacivertliler, Portekiz'de 7 numaralı formayı giyen milli futbolcunun şartlarını öğrenirken, Beşiktaş ile rekabet sürüyor.
Adı bir süredir Beşiktaş ile anılan Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'da yeni sezonda 7 numaralı formayı giyeceği açıklanırken, transfer iddialarına bir yenisi daha eklendi.
Fenerbahçe'nin Hakan Çalhanoğlu'nun ardından Kerem Aktürkoğlu için de devrede olduğu öne sürüldü.
FENERBAHÇE BİLGİ ALDI
İtalyan basınında yer alan habere göre sarı-lacivertliler, Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan Kerem Aktürkoğlu'nun şartları hakkında bilgi aldı.
Fenerbahçeli yöneticilerin, Beşiktaş'ın da gündeminde olan Kerem Aktürkoğlu'nun transferini gerçekleştirmek istediği belirtildi.

SEZON PERFORMANSI
Geçtiğimiz sezon Benfica'da 53 maça çıkan Kerem, 16 gol - 13 asistlik performans sergiledi ve 3 bin 444 dakika sahada kaldı.
2029'A KADAR SÖZLEŞMESİ VAR
İlk sezonunda Portekiz Lig Kupası'nı kazanan milli oyuncunun, kulübüyle 2029'a kadar sözleşmesi bulunuyor.
- Popüler Haberler -

Sivasspor, Trendyol 1. Lig Bolu kampında çalışmalarını sürdürüyor

Türk Telekom, Basketbol Süper Ligi'ne Marko Simonovici'yi transfer etti

Belçikalı kaleci Thibaut Courtois, Real Madrid ile sözleşmesini uzattı

Milan, PSG'li Gonçalo Ramos için transfer girişiminde bulundu

Fenerbahçe, Asensio ve Skriniar için PSG ile pazarlıkta

Galatasaray Victor Osimhen transferini resmen açıkladı: Napoli'ye 40 milyon euro peşin ödeme yapacak!
