ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Coman, PSG ve Bayern arasında Bayern'i seçti

HABER MERKEZİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Coman, PSG ve Bayern arasında Bayern'i seçti

Paris'te yetişen ancak 2015'ten 2025'e kadar Bayern Münih'te forma giyen Kingsley Coman, şu anda Al-Nassr'da oynuyor. Fransız futbolcu, bu Salı günü gerçekleşecek Şampiyonlar Ligi maçında iki eski takımı arasında seçim yaparak Bayern'i tutacağını açıkladı.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Kingsley Coman, Paris Saint-Germain ile Bayern Münih arasındaki karşılaşmayı herkesten daha iyi biliyor. Çünkü Paris'te yetişen ve 2015 ile 2025 yılları arasında Bavyera kulübünün önemli bir figürü haline gelen Coman, bu karşılaşmalardan en az dokuzunda yer aldı; bu, Bundesliga dışındaki herhangi bir karşılaşmadan daha fazla. Şu anda Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımında oynayan 29 yaşındaki Fransız milli futbolcu, bu Salı günü gerçekleşecek Şampiyonlar Ligi maçında yer almayacak ve ilk kez dikkatli bir seyirci olarak maçı izleyecek.

Coman'ın zor tercihi

Le Parisien'e tercihleri hakkında konuşan Coman, iki sevdiği kulüp arasında tereddüt ettikten sonra esprili bir şekilde kararını verdi. "Artık Bayern'de oynamadığım için, şunu söyleyeceğim: Hadi Paris," dedi ve hemen kendini düzeltti: "Ah hayır (gülerek). Bayern'de PSG'den daha fazla arkadaşım var, bu yüzden Salı günü Bayern'i tutacağım. Münih'te o kadar çok zaman geçirdim ki... Elbette, Paris'te yetiştim, bu benim kalbimdeki kulüp. Ama Bayern'de on sezon oynadım ve PSG ile o kadar çok kez karşılaştım ki, bu durumdan biraz uzaklaşmak zorunda kaldım."

Bayern'in PSG'ye karşı zaferinin mimarı

Kingsley Coman, Bayern Münih'in kazandığı 2020 Şampiyonlar Ligi finalinde PSG'ye karşı attığı tek golle, PSG'nin kabusu olmuştu.


Etiketler:
Kingsley Coman PSG Bayern Münih Şampiyonlar Ligi Al-Nassr futbol