Cedric Bakambu'nun Galatasaray kariyeri

Galatasaray'dan İspanyol ekibi Real Betis'e transfer olan 32 yaşındaki futbolcu Cedric Bakambu, sarı-kırmızılılarla yarım sezonluk kariyerinde toplam 16 resmi maça çıktı ve 2 gol sevinci yaşadı.
Galatasaray'da bu transfer döneminde Sacha Boey'un ardından Cedric Bakambu da takımdan ayrıldı. Sarı-kırmızılar, Bakambu'nun 5 milyon Euro bonservis ve 5 milyon 50 bin Euro da şartlara bağlı bonusla İspanyol temsilcisi Real Betis'e transfer olduğunu duyurdu.
Yaz transfer döneminde Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr'dan 700 bin Euro bonservisle transfer edilen ve 2 yıllık sözleşme imzalanan 32 yaşındaki futbolcu, yarım sezon forma giydiği Galatasaray'a ciddi bir para kazandırarak takımdan ayrıldı.
16 MAÇTA 2 GOL ATTI
Demokratik Kongo Cumhuriyetli golcü, sarı-kırmızılılarla 10 Trendyol Süper Lig, 6 da UEFA Şampiyonlar Ligi grup ve elemelerinde olmak üzere toplam 16 resmi karşılaşmada forma giyerken, 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Bakambu ligde Pendikspor, Şampiyonlar Ligi gruplarında da Bayern Münih maçlarında gol sevinci yaşadı. Deneyimli futbolcu oynadığı 16 müsabakanın 2'sinde 11'de başladı.
- Popüler Haberler -

EuroLeague'de şampiyon Fenerbahçe! Monaco'yu deviren temsilcimiz 2. kez Avrupa basketbolunun zirvesinde

Benfica - Sporting Lizbon maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor - Samsunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Trendyol Süper Lig…

Real Madrid resmen duyurdu! Yeni teknik direktör Xabi Alonso oldu

PSG - Inter maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi...

Monaco - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Turkish Airlines EuroLeague finali...
