Bonservisini duyurdular! Galatasaray'dan forvete takviye
Galatasaray, Stuttgart'ın 28 yaşındaki golcüsü Ermedin Demirovic için 15 milyon euroluk ilk teklifini yaptı. Sarı-kırmızılıların oyuncuya da yüksek maaş önerdiği belirtilirken, Alman ekibi bu teklifi yetersiz buldu.

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, forvet bölgesine yapacağı takviye için sürpriz bir hamleye imza attı.
Almanya'dan Sky DE'nin haberine göre Galatasaray, Stuttgart forması giyen 28 yaşındaki Ermedin Demirovic için ilk teklifini yaptı.
Habere göre, sarı-kırmızılı ekip Bosna Hersekli golcüyü 1 numaralı hedef olarak belirlerken Stuttgart'a da 15 milyon Euro bonservis teklif etti.
OYUNCUYA DA YÜKSEK MAAŞ
Galatasaray, oyuncuya da uzun süreli bir sözleşme ve yüksek maaş teklif ederek transfer kararını etkilemeyi hedefledi.

Haberde, Stuttgart'ın ise Galatasaray'ın sunduğu 15 milyon euroluk teklifi yetersiz bulduğu ifade edildi.
Alman ekibinin Demirovic'i takımın önemli oyuncularından biri olarak gördüğü ve transfer için daha yüksek bir bonservis bedeli talep edeceği belirtildi.
Stuttgart forması altında geçen sezon 38 maçta süre bulan Ermedin Demirovic, 15 gol attı ve 5 asist yaptı.
- Popüler Haberler -
Samsunspor Diabate'yi Suudi Arabistan'a sattı
Amir Hadziahmetovic'in yeni takımı belli oldu
Galatasaray, Sporting deplasmanında: Maç hangi kanalda, saat kaçta?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Şampiyonu milli voleybolcuları kabul etti
Fenerbahçe-Roma maçı ne zaman, saat kaçta? Hakem belli oldu
Şöhretler Maçı Trabzon'da oynandı



