ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Beşiktaş-Crystal Palace maçının ardından

UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında konuk olduğu Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Crystal Palace'ın kanat oyuncusu Dwight McNeil, "Kupa 2"de en ileri noktaya kadar ilerlemek istediklerini söyledi.

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
Beşiktaş-Crystal Palace maçının ardından

İngiltere temsilcisinin oyuncusu, Tüpraş Stadı'nda oynanan maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Siyah-beyazlı ekibe karşı iyi bir performans sergilediklerini anlatan 26 yaşındaki futbolcu, "Özellikle ilk yarıda iyi bir reaksiyon gösterdiğimizi düşünüyorum. Gerçekten çok iyi başladık ama devre arasına 1-0 geride girmek bizim için biraz sarsıcıydı. Ancak ikinci yarıda verdiğimiz tepkiyle 2-1 öne geçtik. Bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Çok iyi takımlar. Böyle bir atmosferde buldukları şanslardan birini değerlendirdiler. Maçtan çıkarılacak olumlu yönler var." diye konuştu.

Bu sezonki hedeflerinden bahseden McNeil, şu ifadeleri kullandı:

"Avrupa Ligi'nde sonuna kadar gitmek istiyoruz. Bu turnuvayı ve aynı zamanda Premier Lig'i idare etmeye çalışmanın zor olduğunu biliyoruz, bu sezon çok fazla maç var. Olabildiğince ileri gitmek istiyoruz."

Tüpraş Stadı'ndaki atmosferle ilgili övgü dolu sözler kullanan İngiliz oyuncu, "Şahsen oynadığım en iyi atmosferlerden biriydi. Gelmesi zor bir ortam olacağını biliyorduk." dedi.

McNeil, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

"Beşiktaş'ın birçok iyi oyuncusunun olduğunu biliyorduk. Trossard gibi birkaç oyuncu Premier Lig'de oynadı. Bu yüzden iyi bir ekip olacaklarını biliyorduk ve maçın büyük bölümünde onlarla başa baş mücadele ettiğimizi düşünüyorum."

Kapat

HABERİN DEVAMI


Etiketler:
Dwight McNeil Crystal Palace Avrupa Ligi