ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Berkan Kutlu: Ağrım olsa da bu maçta oynamak istedim

HABER MERKEZİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Berkan Kutlu: Ağrım olsa da bu maçta oynamak istedim

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe'yi evinde 120+1. dakikada Marko Jevtovic'in penaltı golüyle mağlup eden ve yarı finale yükselen Konyaspor'da Berkan Kutlu, mücadelenin sonrasında açıklamalarda bulundu.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Konyaspor futbolcusu Berkan Kutlu, Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Fenerbahçe'yi eledikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kutlu, "Zor bir maç oldu. Hiç pes etmedik. Bazı zamanlarda mecburen topu Fenerbahçe'ye verdik. Sonunda penaltıyla turu geçmeyi bildik. Sağlık ekibine çok teşekkür ederim. Bu maça yetişmek için çok çalıştık. Ağrılı da olsa oynamak istedim bu maç. Takım arkadaşlarıma, sağlık ekibine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Milli futbolcu, "Yarı finaldeki rakibimizi bekliyoruz. Pazartesi günü Trabzonspor maçı var. O maça da en iyi şekilde hazırlanacağız. Az gün var Trabzonspor maçına. Takımımız haftada iki maça alışık değil ama en iyi şekilde hazırlanıp, analiz yapıp Trabzonspor maçına hazırlanacağız." diyerek sözlerine son verdi.


Etiketler:
ZiraatKupası Konyaspor MarkoJevtovic