Al-Hilal, Inter Teknik Direktörü Inzaghi'yi takımın başına getirebilir

Suudi Arabistan devi Al-Hilal, Jorge Jesus'un yerine Inter Teknik Direktörü Simone Inzaghi'yi takımın başına getirmeyi planlıyor.
La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Al-Hilal'in yeni teknik direktör adayı Simone Inzaghi oldu. Kulüp başkanı Fahad bin Saad bin Nafel'in, Inzaghi'yi teklif konusunda ikna ettiğine inandığı ve bu amaçla Nisan ayında bizzat Milan'a giderek görüşme yaptığı bildirildi.

Suudi basınında çıkan iddialara göre, Inzaghi'nin 1 Haziran'daki Şampiyonlar Ligi finalinden hemen sonra Riyad'a giderek Al-Hilal ile son görüşmeleri yapması bekleniyor. Söz konusu sözleşmenin, vergiler sonrası yıllık 20 milyon avroyu aşan dev bir kazanç sağlayacağı öne sürülüyor.
Ayrıca, Inzaghi'nin ailesi ya da menajerinin önümüzdeki günlerde Riyad'da keşif ziyareti yapabileceği belirtiliyor. Öte yandan, 49 yaşındaki teknik adamın Inter ile 2026 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu nedenle olası bir ayrılık için Inter ile de masaya oturulması gerekecek.
- Popüler Haberler -

2025 Dünya Okçuluk Şampiyonası: Mete Gazoz 2. turda elendi!

Gökhan Sazdağı Beşiktaş'ta

Manchester City'nin eski finans danışmanı Borson: "İlkay Gündoğan için Galatasaray transferi harika bir hamle!"

Filistin Teknik Direktörü Jazar: Futbol, özgürlük mücadelesinin bir parçası

Güçlü bir oyun planı belirledi! Domenico Tedesco ile yeni dönem başlıyor

Galatasaray'da Osimhen'in sakatlığı: Frankfurt maçında oynaması zor!
