Binnur Kaya'yla İlker Aksum'un rol aldıkları ilk dizi meğer Yabancı Damat değilmiş!

Yabancı Damat dizisinde beraber kamera karşısına geçen Binnur Kaya ile İlker Ayrık, aslında kamera karşısına ilk olarak başka bir projeyle çıkmışlardı. Birbirleriyle çok eski arkadaş İlker Ayrık'la Binnur Kaya, birçok ünlü isimle beraber rol almışlardı.
Binnur Kaya ile İlker Aksum seyirci tarafından Yabancı Damat dizisindeki Nazire ile Ruşen karakterleriyle benimsenip sevilmişlerdi. Bu dizide üç çocuk sahibi Antepli bir çifti oynayan iki oyuncunun beraber rol aldıkları ilk dizileri, meğer Yabancı Damat değilmiş.
ÇARLİ DİZİSİNDE DE OYNAMIŞLAR
Birbirleriyle çok eski arkadaş olan Kaya ile Ayrık'ın, Çarli İş Başında dizisinde de beraber rol aldıkları çok az kişi tarafından biliniyor. Kaya dizide Hijyen, Ayrık ise Atakan rolünü oynamıştı.
ARKADAŞ GRUPLARI ÜNLÜ İSİMLERDEN OLUŞUYOR
Ayrık ve Kaya dışında; Engin Günaydın, Devin Özgür Çınar, Olgun Şimşek, Şinasi Yurtsever ve Timuçin Esen de eski arkadaşları arkadaş grupları içerisinde yer alıyordu. Yabancı Damat dizisinde Şinasi Yurtsever de rol almıştı.
Günaydın, Şimşek ve Kaya bir dönem beraber BKM Tiyatro'da çalışmış, daha sonra Binnur Kaya ile Engin Günaydın Avrupa Yakası ve Vavien projelerinde beraber kamera karşısına geçmişlerdi.
Birbirleriyle sıkça çalışan bu isimlerden Devin Özgür Çınar da Türk Malı'nda Binnur Kaya, Aile Arasında ve 10 Bin Adım projelerinde de Engin Günaydın'la birlikte rol almıştı.
- Popüler Haberler -
Bu hafta sinema salonlarında 10 yeni film vizyona giriyor!
Sinemalarda bu hafta 7 yeni film
Sinema salonlarında bu hafta 6 film vizyona girecek
Sinema salonlarında bu hafta 11 film vizyona girecek
Sinema salonlarında bu hafta 9 film vizyona girecek
Bu hafta sinema salonlarında 8 farklı türde film izleyiciyle buluşacak!



